I SIND Erhverv har vi en tro og erfaring i, at det giver god mening for nogle af borgerne på vej tilbage på arbejdsmarkedet at få koblet en frivilligven på. For nogle borgere med et begrænset netværk betyder det meget at have en relation til en person, som udelukkende indgår i relationen af lyst til at hjælpe/støtte et andet menneske med en psykisk sårbarhed. Såfremt deltageren ønsker at få en frivilligven, forsøger SIND Erhverv at lave et godt match mellem deltager og den frivillige.

Det er her du kommer ind. Vi leder efter personer som har tid og overskud til at støtte et andet menneske på deres rejse. Det kan være ved at mødes til en snak over en kop te, have tid til en snak i telefonen før interviews eller dage på arbejdspladsen, det kan være gåture i skoven for at gennemgå arbejdsdagen eller udfordringer og sejre i løbet af den første tid i en ny virksomhed.

Du kan læse mere om at være frivillig ven til en borger som er en del af SIND Erhvervs projekter her ved at læse pjecen som er linket til her.

Lige nu søger vi frivilligvenner i Aarhus Kommune

Links:

 Ansøgningsskema frivillig
 Samarbejdsaftale frivillig