SIND Erhverv er en del af SIND Rådgivning, som har til formål at hjælpe borgere med psykisk lidelse eller sårbarhed tilbage på arbejdsmarkedet. Dette sker i tæt samarbejde med borgeren, virksomheder, uddannelsesinstitutioner og relevante repræsentanter fra kommunen. Der ses på “hele livet” – med fokus på, hvad der skal til for en tilbagevending til arbejdsmarkedet kan lykkes.

SIND Erhverv hjælper med at finde det rette job eller den rette uddannelse. Vi fokuserer på at hjælpe dig og har sammensat en række tilbud for at gøre det. Du skal bede din kontakt på jobcentret om at henvise dig til vores team. Når kontakt er etableret, inviterer vi dig først og fremmest til en uforpligtende samtale, hvor du kan få mere information og evt. stille afklarende spørgsmål til hvad vi kan tilbyde dig. Hvis du beslutter dig for at gå videre i forløbet, vil processen inkludere individuelle samtaler efter behov, som afklarer dine jobønsker og hvilken hjælp du har brug for. Derudover kan vi være din “forlængede arm” i forhold til at kontakte de virksomheder, du kan se dig selv ind i – med de kvalifikationer og ønsker du har til dit arbejdsliv.

Du må meget gerne invitere en pårørende (familie eller venner) med til samtalerne. Vi ved jo, at rammes en person af psykisk sårbarhed, så rammes hele familien og netværket omkring. Og netop derfor tilbyder vi også støtte til de pårørende (både børn og voksne) i form af individuelle samtaler eller gruppeforløb, som varetages af vores team af psykologer eller terapeuter.

Hos SIND Erhverv tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og behov og bruger den pædagogiske metode, der hedder “Du bestemmer”, fordi vi ved at det er dig der er ekspert i dit liv. Der er fokus på udvikling, selvværd og balance i hverdagen.

SIND Erhverv samarbejder med jobcentre om at hjælpe folk tilbage på arbejdsmarkedet, både folk der har fået tilkendt fleksjob, og folk der er på kontanthjælp. Henvisning til SIND Erhverv sker udelukkende via jobcentret. Men du er velkommen til at kontakte os for uddybende spørgsmål.

SIND Erhvervs indsats støttes økonomisk af både kommunerne og diverse fonde.

Hvis du har uddybende spørgsmål, eller noget du er i tvivl om er du velkommen til at kontakte os på

Telefon: 2310 0346
E-mail: jwi@sindraadgivning.dk

og du kan følge os på sociale medier på @sindraadgivningmidt

Alle fotos på SIND Erhvervs hjemmeside er enten vores egne eller med tak til unsplash.com eller colourbox.dk